Şeniz Doğan, kadın çalışma arkadaşlarıyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı

Şeniz Doğan, kadın çalışma arkadaşlarıyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, kadın çalışma arkadaşları ile bir araya geldi. Başkan Doğan, “Merkezefendi bugün mutluysa kadınlarımız sayesinde mutlu” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla belediye bünyesindeki kadın çalışma arkadaşları ile bir araya geldi. Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan, kadın birim müdürleri ve kadın personel katıldı. Kadın çalışanların günlerini tebrik eden Başkan Doğan, 8 Mart’ın bir mücadele günü olduğunu belirtti.

"GÖREVE GELDİĞİM GÜNDEN İTİBAREN KADINLAR HER ZAMAN İLK ÖNCELİĞİM OLDU"

Kadınların her zaman fedakâr ve emektar olduğunu belirten Doğan, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutlamak Merkezefendi Belediyemizde bir gelenek haline geldi. Bir kadın Belediye Başkanı olarak hem ilçemizde hemde belediyedeki çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bizim için kadın istihdamı çok önemli. Göreve geldiğim günden itibaren kadınlar her zaman ilk önceliğim oldu. Buradaki bütün kadın arkadaşlarımız emekçi. Dünyayı daha da güzel hale getirmek için her gün emek veriyorsunuz. Kadının elinin değdiği yer güzelleşir. Merkezefendi bugün mutluysa kadınlarımız sayesinde mutlu. Merkezefendi Belediyesi olarak bizler her zaman kadınlarımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN