Seyhan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler, Bahçeşehir Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Programa sporcular, aileler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe Seyhan Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve spor camiasının temsilcileri katıldı. Program kapsamında halk oyunları ile birlikte güreş, voleybol, karate, cimnastik ve futbol branşlarında gösteriler yapıldı.

Etkinlik sırasında Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in 19 Mayıs mesajı da katılımcılarla paylaşıldı.
Seyhan Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan konuşmasında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın her yıl geniş katılımla kutlandığını belirterek, gençlerin etkinliklere gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Akkan, belediye olarak gençlik ve spor alanındaki çalışmaları sürdürmeyi hedeflediklerini kaydetti.

