Seyir halindeki cip alev topuna döndü: O anlar kameraya yansıdı

Bursa'da seyir halindeki cipin motoru bilinmeyen bir nedenle tutuştu. Alev topuna dönen araç kullanılamaz hale geldi. Alevler kısa süre içinde tüm aracı sararken sürücü, alevlerin arasından çıkmayı başardı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Acemler Bağlantı Yolu üzerinde, saat 20.30 sıralarında Yunuseli Mahallesi istikametinden Acemler Mahallesi yönüne seyir halinde olan cipin bilinmeyen bir nedenle motoru tutuştu.

Bu esnada sürücü, durdurduğu cipi terk ederken alevler kısa süre içinde bütün aracı çevreledi. Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, cipteki yangını söndürdü.

Alev topuna dönen araç kullanılamaz hale gelirken o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

bursa-cip.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN