Sokakta silahlı çatışma 1.5 yaşındaki Yusuf Arda’yı hayattan kopardı

Sokakta silahlı çatışma 1.5 yaşındaki Yusuf Arda’yı hayattan kopardı

Adana’da bayram ziyaretine giden anne Fatma Fıratokulu ve 1.5 yaşındaki oğlu Yusuf Arda silahlı çatışmanın ortasında kaldı. Minik Yusuf Arda, kafasına isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi’nde, husumetli olan 2 grup mahallede karşılaşınca kavga etmeye başladı. Daha sonra silahların konuştuğu kavgada iki grup birbirlerine defalarca ateş açtı. Açılan ateşler sonucunda 7 kişi yaralandı.

Bu sırada ailesine bayram gezmesine giden Fatma Fıratokulu ise 1 buçuk yaşındaki oğlu Yusuf Arda ile kavganın ortasında kaldı. Bu sırada sıkılan kurşunların biri minik Yusuf’un kafasına isabet etti.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Yusuf Arda’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan 7 kişi ise kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan Yusuf Arda’nın cenazesi ailesi tarafından alındı.

Önce baba evine götürülen cenaze daha sonra Küçükoba Mezarlığı’nda toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN