Sokakta üşüyüp tramvaya binen köpek, yolcuların neşesi oldu

Sokakta üşüyen sevimli köpek, Sirkeci’den tramvaya binip yer istercesine bir yolcunun yanına gitti. Yolcu da köpeğe yerini verince tramvayda renkli görüntüler oluştu. Sevimli köpek Gülhane parkına kadar camdan dışarıyı izleyerek yolculuk yaptı.

Sosyal medyada Onur Emirtekin’in çektiği sokak köpeğinin tramvayda gezinmesi gündem oldu. İstanbul’da yoğun kar yağışıyla sokakta üşüyen sevimli köpek görüntülerde önce tramvayın içerisinde dolaşıyor. Daha sonra bir yolcudan yer istercesine yanına geliyor. Yolcunun ise yer isteyen köpeğe yerini vermesiyle renkli görüntüler oluşuyor.

Sokak köpeğinin yolcu koltuğuna oturup camdan çevreyi izleyerek Sirkeci'den Gülhane'ye yolculuk yaptığı o anlar da cep telefonu kamerasına yansıdı. Aynı köpeğin daha önce de vatandaşlar tarafından tramvayda uyuyarak yolculuk ettiği görüntülenmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN