Ankara'da yangın: Ölü ve yaralılar var

Ankara'da yangın: Ölü ve yaralılar var

Ankara Yenimahalle'de 10 katlı bir apartmanda çıkan yangında bir kişi hayatını kaybederken dört kişi ise dumandan etkilendi. Hayatını kaybeden kişinin 78 yaşındaki Fatma Akbıyık olduğu öğrenildi.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi 357. Cadde’de 10 katlı apartmanın 5’nci katında bulunan dairenin mutfağında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Binayı dumanların sardığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

7140139.jpg

Sağlık ekipleri, evde bulunan 78 yaşındaki Fatma Akbıyık’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Akbıyık’ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Dumandan etkilenen ve hastaneye götürülen 4 kişinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu aktarıldı.

7140136.jpg

'NEFES ALAMAYACAK HALDEYDİK'

Apartman sakinlerinden Selim Yılmaz, “Yanan binada yaşıyorum. Evimden çıkarken bağırma sesleri duydum. Ev yanıyordu, suyla yangını söndürmeye çalışıyorlardı. İçeriye girdim, dairenin ve binanın doğalgazını kapattım. Evde yaşayan abla, ‘Annem mutfakta’ dedi. Mutfağa girdim ama kimse yoktu. Evin salonu da kül olmuştu. Binadakileri çıkın diye uyardım. Beşinci katta nefes alamayacak haldeydik. Nefesim kesilince ben de aşağıya indim. İçeride göz gözü görmüyordu” ifadelerini kullandı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

7140064.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN