Antalya'daki selde can kaybı: Hayatını kaybeden vatandaşın kimliği belli oldu

Antalya'daki selde can kaybı: Hayatını kaybeden vatandaşın kimliği belli oldu

Antalya'da sele dönüşen sağanak ölüme neden oldu. Kepez ilçesindeki Gazi Bulvarı’nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'ndeki bir otomobilde, 47 yaşındaki Halil Yıldız'ın cansız bedeni bulundu.

Antalya'da gece boyunca etkili olan ve bugün de devam eden şiddetli yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Hava koşulları hayatı olumsuz etkileyince Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde okullar tatil edildi.

Kepez ilçesi Gazi Bulvarı'nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'ndeki su birikintisinde kalan otomobilde ise bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Hayatını kaybeden vatandaşın, 47 yaşındaki Halil Yıldız olduğu tespit edildi.

Bölgede çalışmalar devam ediyor.

AFAD: 989 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Antalya ile beraber Burdur ve Isparta’daki vatandaşları da uyararak yağışların devam etmesinin beklendiğini vurguladı.

AFAD, bölgede aşırı yağıştan etkilenen 989 kişinin tahliye edildiğini duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN