Asel bebekten 5 gün sonra acı haber: Cansız bedeni bulundu

Asel bebekten 5 gün sonra acı haber: Cansız bedeni bulundu

Yurt genelinde yaşanan şiddetli yağışlar felaketleri de beraberinde getirdi. Aksaray'da meydana gelen selde kaybolan 3 aylık Asel Balcan için arama kurtarma çalışmalarının 5'inci gününde acı haber geldi. Ekipler Asel bebeğin cansız bedenine ulaştığını belirtti.

AFAD, jandarma, polis, UMKE ve gönüllü ekipler, olayın yaşandığı bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Arama çalışmalarına eğitimli köpekler de destek verdi.

Asel bebeği bulan ekiplerden Aksaray Belediyesi İtfaiyesi'nde görevli Miraç Mutlu, bebeğin üzerinde kıyafetleriyle bulunduğunu belirterek, ''Üzerinde kendi elbiseleri mevcuttu. Ayağında çorabı dahi vardı.

yeni-proje-4.jpg

'VÜCUDUNDA BOZULMA YOKTU'

Ağaç kütüğü üzerine gelmiş ve vücudunda fazla bozulma yoktu. Biz tarama yöntemiyle taradığımız için ekip halinde aldık. AFAD ekipleri, itfaiye ekipleri. Bizim itfaiye ekipleriyle birlikte sağ tarafta ağaç kütüğünün altında yatmış bir şekilde bebeğin naaşını bulduk'' dedi.

yeni-proje-11.jpg

Bölgedeki iki köprüde biriken ağaç kütleleri ve selin sürüdüğü atıklar, iş makineleriyle kaldırıldı.

yeni-proje-9.jpg
Eğitimli köpekler arama çalışmalarına katıldı

Regülatör bölgesi ve Melendiz Çayı'nda da Asel bebek, su altı arama ekibince arandı.

yeni-proje-12.jpg

Aksaray'ın Kireçlik mevkisinde 3 Eylül Pazar akşamı meydana gelen selde 1 kişi hayatını kaybetmiş, 14 kişi kurtarılmış, kaybolan 3 aylık Asel Balcan için arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı.

yeni-proje-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN