Cezasızlık şiddeti getiriyor: Sağlık personeline bıçaklı saldırı

Cezasızlık şiddeti getiriyor: Sağlık personeline bıçaklı saldırı

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir sağlık çalışanı bıçaklı saldırıya uğradı. Sağlık çalışanını 15 kez bıçaklayan saldırgan, hastane polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık çalışanının ise aynı hastanede ameliyata alındığı öğrenildi.

Olay, Merkez Şehitkamil ilçesindeki Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nden meydana geldi.

İddialara göre hastaneye gelen bir kişi, husumetlisi olduğu ileri sürülen bir sağlık personeli ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıs, beraberinde getirdiği bıçakla sağlık personelini bıçakladı.

yeni-proje-6.jpg

Vücudunun çeşitli yerlerinden 15 defa bıçaklandı. Saldırgan şahıs, hastane polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Sağlık personelinin durumunun ağır olduğu ve aynı hastanede ameliyata alındığı öğrenildi.

TTB'DEN AÇIKLAMA

Olaya ilişkin açıklama yapan Türk Tabipleri Birliği, hükümete sağlıkta şiddete karşı sundukları teklifin bir an önce yasalaştırılması çağrısı yaptı. TTB’nin açıklaması şöyle:

“Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde daha önce bir meslektaşımıza saldıran şahıs, bugün de bir sağlık emekçisine bıçaklı saldırıda bulunmuştur. Durumu ağır olan sağlık emekçisi arkadaşımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Sağlıkta şiddete karşı Meclis'e sunduğumuz yasa teklifi önerimizi hatırlatıyor, kamu otoritesini samimi davranmaya ve hızla adım atmaya çağırıyoruz.”

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN