Hatay'da 4 büyüklüğünde deprem

Hatay'da 4 büyüklüğünde deprem

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yerin 13.3 kilometre derinliğinde ölçüldü.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Hatay’ın Yayladağı ilçesinde saat 07.08’de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 13.3 kilometre derinliğinde kaydedildi.

AFAD SON DEPREMLER

Yayladağı ve çevre ilçelerde hissedilen sarsıntı kısa süreli paniğe yol açarken, AFAD ve yerel yetkililer olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar herhangi bir can veya mal kaybı bilgisi paylaşılmadı.

Yetkililer, bölgede yaşayan vatandaşları artçı sarsıntılara karşı dikkatli olmaya çağırdı ve hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN