İmranlı Belediye Başkanı trafik kazasında yaşamını yitirdi

İmranlı Belediye Başkanı trafik kazasında yaşamını yitirdi

İmranlı ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Murat Açıl, ilçe girişinde 2 aracın karıştığı kazada hayatını kaybetti. Açıl'ın hayatını kaybettiği kazada 2'si çocuk 7 kişi de yaralandı.

CHP’li İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl trafik kazasında hayatını kaybetti. 4 ağır yaralı
Sivas'ın İmranlı ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Murat Açıl, ilçe girişinde 2 aracın karıştığı kazada hayatını kaybetti. Açıl'ın hayatını kaybettiği kazada 2'si çocuk 7 kişi de yaralandı.

CHP’li İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl trafik kazasında hayatını kaybetti: 4 ağır yaralı

Sivas’ın İmranlı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Murat Açıl, ilçe girişine 10 kilometre kala kaza yaptı. Kazada Başkan Açıl ile birlikte 2'si çocuk toplam 8 kişi yaralandı. Kazada yaralanan Açıl, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza, Sivas-Erzincan karayolu İmranlı ilçesi yakınlarında, iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu gerçekleşti.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ilçe ve kent merkezindeki hastanelere görüldü.

Sivas Valisi Salih Ayhan, sosyal medya hesabı Twitter'dan kazaya ilişkin bilgi verdi.

Vali Ayhan, İmranlı’ya 10 kilometre kala iki aracın çarpışmasıyla kazanın meydana geldiğini söyledi.

Olay yerinde ilk müdahalenin yapıldığını ifade eden Ayhan, gelişmelerin takip edildiğini söyledi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise sosyal medya hesabından Ah be Murat Başkan! Yaktın içimizi. Çok erken, çok acı… Nurlar içinde yatsın, mekanı cennet olsun. Tüm sevenlerinin, İmranlı halkının ve partimizin başı sağolsun…" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN