İstanbul'daki hastane yangınında hayatını kaybedenlerin sayısı üç oldu

İstanbul'daki hastane yangınında hayatını kaybedenlerin sayısı üç oldu

24 Mart'ta İstanbul'daki Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ameliyathane bölümünde çıkan yangın sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı üç oldu.

Üsküdar'da bulunan Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 24 Mart tarihinde gece saat 02.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin 4 saat süren çalışması sonucunda söndürüldü.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada 1 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Yoğun bakım servisinde yatan 18 kişi çevre hastanelere sevk edilmişti.

Haydarpaşa Numune Hastanesi ve Yeditepe Üniversite Hastanesi'ne sevk edilen 2 kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybedenlerin isimleri Hayri Karakaş, Mehmet Kamil Güner ve İsmail Arslan olarak açıklandı.

Çevre hastanelere sevk edilen 2 yaralının durumu ciddiyetini koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN