İzmir'de soğuk hava deposunda yangın: Patlamalar art arda

İzmir'deki bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken patlamaların da yaşandığı bildirildi.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan bir depoda çıkan yangın, bölgedeki itfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Sütçüler Mahallesi'nde bulunan depoda, boya üretiminde kullanılan kimyasal malzemelerin tutulduğu belirtildi. Ancak yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmış değil.

ekran-goruntusu-2024-03-15-122307.png

Yangının çıkmasıyla birlikte alevler hızla yayıldı ve depoda patlamalar yaşandı. Bu durum, çevredeki iş yerlerinde alarm yarattı ve tahliye işlemleri başlatıldı. Yangınla mücadele için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına hızlı bir müdahalede bulunarak alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.

ekran-goruntusu-2024-03-15-122335.png

Olay yerinde sağlık ekipleri de hazır bulunurken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı veya yaralanma rapor edilmedi.

ekran-goruntusu-2024-03-15-122402.png

Son dakika haberinin ayrıntılar hazırlanıyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN