Afet bölgesi beşik gibi sallanıyor |Son depremler

Afet bölgesi beşik gibi sallanıyor |Son depremler

AFAD, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 11.17'de 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kahramanmaraş'ın ardından Malatya'da da büyüklüğü 3.7 olan bir deprem meydana geldi.

Afet bölgesinde artçılar sürmeye devam ediyor. AFAD geçtiğimiz günlerde 6 Şubat-6 Nisan tarihleri arasında Kahramanmaraş ve çevresinde meydana gelen deprem sayısını açıklamış buna göre, bölgede 24 bin 927 deprem kaydedildiğini duyurmuştu.

Bir yıl daha süreceği belirtilen artçılar Kahramanmaraş'ta korkutmaya devam ediyor. Dün gece saat 02.00'de 4 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Kahramanmaraş'ta saat 11.17'de yeni bir deprem daha meydana geldi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD verilerine göre büyüklüğü 4 olan depremin derinliği ise 10.27 kilometre olarak kaydedildi.

Kandilli verilerine göre ise Göksun ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü 3.8, derinliği ise 5 kilometre olarak ölçüldü.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Kahramanmaraş'ın ardından Malatya'nın Hekimhan ilçesinde de Kandilli verilerine göre 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 2.5 olarak ölçüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN