Küçükçekmece'de 12 katlı binada yangın

Küçükçekmece’de 12 katlı binanı 11’inci katında yangın çıktı. Alevler kısa sürede daireyi sardı. Bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Binada mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıyor

Küçükçekmece İstasyon Mahallesi’ndeki bir sitedeki 12 katlı binanın 11’nci katında yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm daireyi sararken, alevleri fark eden vatandaşlar itfaiyeye haber verdikten sonra binadakileri uyararak dışarı çıkmasını istedi.

YARIM SAAT SONRA SÖNDÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalan vatandaşları kapılarını açmamaları konusunda uyardı. Bazı vatandaşlar balkona, bazıları ise camlara çıkıp yangının söndürülmesini bekledi. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

PANİK VE KORKU ANLARI KAMERADA

Bu sırada yangına müdahale etmek isteyen bir itfaiye eri ise elinden yaralandı. Tedavisinin ardından itfaiye eri tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Vatandaşlardan kimsenin yaralanmadığı yangında panik ve korku anları kameraya yansıdı.
Yangınla ilgili inceleme başlatılırken, yangının kesin çıkış sebebi itfaiyenin incelemesinden sonra belli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN