Malatya depreminde can kaybı yükseldi

Malatya depreminde can kaybı yükseldi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depreme eşyalarını almak için girdiği 5 katlı Buhara apartmanında yakalanan Bedih Kış'ın cansız bedeni çıkarıldı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde kent genelinde 30 bina çökmüş, 119 kişi yaralanmış bir kişi ise yaşamını yitirmişti.

6474768.jpg

Aynı depremde birçok kişi enkazdan sağ olarak çıkarılırken Zafer Mahallesi İhram Sokak'taki Buhara Apartmanı'nda bulunan 29 yaşındaki Bedih Kış, enkaz altında kaldı.

BEDİH KIŞ'IN CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI

Eşyalarını almak için girdiği 5 katlı apartmanda depreme yakalanan Bedih Kış için arama kurtarma ekiplerinin dün başlattığı çalışma devam ederken yakınlarının enkaz başındaki bekleyişi yürekleri yaktı.

6474771.jpg

Bugün ise sabah saatlerinde acı haber geldi. 5.6 büyüklüğündeki depreme eşyalarını almak için girdiği 5 katlı Buhara apartmanında yakalanan Bedih Kış'ın cansız bedeni çıkarıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN