Su kuyusuna düşen 2 yaşındaki çocuk kalbi durdu: Kalp masajıyla hayata döndürüldü

Su kuyusuna düşen 2 yaşındaki çocuk kalbi durdu: Kalp masajıyla hayata döndürüldü

Muş'un Tekyol köyünde oyun oynarken bir su kuyusuna düşen 2 yaşındaki E.Z.Ö., 10 dakikalık mahsur kalmanın ardından çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Muş'un Tekyol köyünde yürekleri ağızlara getiren bir olay yaşandı. 2 yaşındaki E.Z.Ö. isimli çocuk, oyun oynarken dengesini kaybederek su kuyusuna düştü.

2 yaşındaki E.Z.Ö., 10 dakikalık mahsur kalma sürecinin ardından çevredekiler tarafından çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, uzun süre kalp masajı uygulayarak küçük çocuğu hayata döndürmeyi başardı.

Çevredekilerin fark etmesi üzerine kuyudan çıkarılan çocuk için 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen ekipler, uzun süre kalp masajı uygulayarak küçük çocuğu hayata döndürdü.

Küçük çocuk ambulansla Muş Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN