Tatil için Türkiye'ye gelen Bulgar ailenin otomobili takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

Tatil için Türkiye'ye gelen Bulgar ailenin otomobili takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

Tatil için Bulgaristan'dan Afyonkarahisar'a gittiği öğrenilen aile Kütahya'da kaza yaptı. Kazada araçtaki Ninkova Parashkevova (67) hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Fecikaza, Kütahya-Eskişehir kara yolu 20’inci kilometresinde meydana geldi. Tatil için Bulgaristan’dan Afyonkarahisar’a gittiği öğrenilen Petar Ivanov Petrov (35) kullandığı EH 1119 KM plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek. bir akaryakıt istasyonunun beton duvarına çarptı. Takla atan araçta sıkışan Ninkova Parashkevova olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Petar Ivanov Petrov ile birlikte eşi Nadrzhda Nikolaeva Petrova (38) ve çocukları Kristiyana Petrova (10) yaralandı.

4839787.jpg

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalesinin ardından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Kazada hayatını kaybeden Ninkova Parashkevova’nın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kaza anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

4839798.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN