Tavuk eti alırken dikkat! Hepsini vatandaşa yedireceklerdi

Tavuk eti alırken dikkat! Hepsini vatandaşa yedireceklerdi

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde zabıta ekipleri Gıda İmalatçılar Sitesinde faaliyet gösteren gıda işletmelerinde yaptığı denetimlerde, son kullanma tarihi geçmiş 7 ton 150 kilogram tavuk eti ele geçirdi. Etlere el koyarak imha eden ekipler işletmelere ceza kesti.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde skandal bir olay yaşandı. Eyyübiye Belediyesi zabıta ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile birlikte Şanlıurfa Gıda İmalatçılar Sitesinde faaliyet gösteren gıda işletmelerinde denetim yaptı.

Eyyübiye İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda Kontrol ekiplerinde görevli gıda mühendisleri ve veteriner hekimlerinin de katıldığı denetimlerde, toptan satış ve dağıtım yapan depolar kontrol edildi.

Alınan bilgiye göre, ekipler denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş 7 ton 150 kilogram tavuk eti ele geçirdi. Etleri imha eden ekipler, firmaya ceza kesti.

6025873.jpg

Kontrollerde son kullanma tarihi geçmiş 7 ton 150 kilogram paketli tavuk eti belirlendi. Etlere el koyan ekipler, imha ederken işletmelere ise cezai işlem uygulandı.

6025877-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN