TIR'ın dorsesine çıkarak takla attı: Bagajdan kaçak avcılık çıktı

TIR'ın dorsesine çıkarak takla attı: Bagajdan kaçak avcılık çıktı

Kocaeli'de dorsesi olmayan TIR'ın üzerine çıkarak takla atan araçtan kaçak avcılık çıktı. TIR'a çarpan kamyonette bulunanlar hastaneye kaldırılırken jandarmanın bagajda bulduğu avlanması yasak olan kızıl geyik için Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'ne haber verildi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki kaza kaçak avcılığı da ortaya çıkardı. Edinilen bilgiye göre İ.Ç.'nin kullandığı kamyonet, Nihat Öz yönetimindeki dorsesi olmayan TIR’a arkadan çarptı. TIR’ın üzerine çıkan kamyonet, daha sonra takla attı.

İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan avcılar İ.Ç. ve Ö.T.'yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürdü. Bu sırada aracın bagajında, avlanması yasak olan kızıl geyik olduğunu gören jandarma ekipleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'ne bilgi verdi. Kaza yerine gelen görevliler, kamyonette, av sırasında kullanıldığı tahmin edilen çok sayıda mermiye ve erkek kızıl geyiğe el koydu. Olayla ilgili hem adli hem idari soruşturma başlatıldı.

1-001.jpg

Kaza anını anlatan sürücü Nihat Öz, kamyonetin yükselerek, kullandığı TIR’ın üzerine kadar çıktığını belirtip, “Sağ şeritten normal bir şekilde geliyordum daha sonra bir gürültüyle savruldum ve sol aynamda kamyoneti gördüm. Sol taraftan vurup komple TIR’ın üzerine çıktı. Allah cana vermesin” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN