Trafik magandası hem öldürdü hem de olay yerinden kaçtı!

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı, 1 kişi ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından, araç sürücülerinden bir tanesi olay yerinden koşarak kaçtı. O anlar kameralara böyle yansırken kaçan sürücüyü yakalamak için ise ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Uşak'ta 2 otomobilin karıştığı kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı, 1 kişi ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazaya karışan araçların sürücülerinden biri ise olay yerinden koşarak kaçtı.

İddialara göre Yılmaz A. (38) idaresindeki 43 AAF 422 plakalı otomobille sürücüsü henüz belirlenemeyen 06 NRY 06 plakalı otomobille Kuzey Çevre Yolu - Şehit Feridun Alabaş Caddesi kesişiminde çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Yılmaz A. ve yanındaki karısı Özlem A. (42) araçtan fırlarken 06 NRY 06 plakalı otomobil sürücüsü ve araçtaki bir kişi ise kaza sonrası olay yerinden koşarak uzaklaştı.

1 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada Özlem A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken kocası Yılmaz A., 06 NRY 06 plakalı araçtaki Mehmet Fatih G.(39) ve Onur E. sağlık ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Araçtan fırlayan Yılmaz A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken diğer yaralı 2 kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Özlem A’nın cenazesi ise Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaçan araç sürücüsünün yakalanması için ekiplerce çalışma başlattı. 06 NRY 06 plakalı aracın ışık ihlali yaptığı tespit edilen kazayla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

İlgili Haberler