Trafikte canlarını hiçe saydılar! Avrasya Tüneli'ndeki o tehlikeli yolculuk anbean kaydedildi

Gün geçmiyor ki trafik magandaları yeni bir tehlikeye davetiye çıkarmasın! Bu sefer görüntüler İstanbul'un Avrupa ve Asya kıtasını birbirine bağlayan Avrasya Tüneli'nden! O tehlikeli yolculuk anbean kaydedildi...

Avrasya Tüneli'nde, seyir halindeki araçların camlarından sarkarak tezahürat yapan taraftarlar, kendilerinin ve diğer sürücülerin can güvenliğini tehlikeye attı. Olay, tünel içerisinde seyir halindeki araçların camlarından sarkan taraftar grubunun yaptığı tehlikeli hareketlerle gerçekleşti.

TRAFİKTEKİ TEHLİKELİ YOLCULUK KAMERADA

avrasya-tuneli-1.webp

Taraftarlar, üzerlerindeki formalarla birlikte atkılarını sallayarak trafiği riske soktular. Bu tehlikeli yolculuk, başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, Avrasya Tüneli'nde trafiğin akışını bozan ve diğer sürücülerin dikkatini dağıtan taraftarlar, adeta canlarını hiçe sayarak araçların camlarından sarktı. Yolda seyir halinde olan sürücülerin tehlikeli manevraları endişe ve korku yaratırken, taraftarların bu davranışları trafik güvenliğini ciddi şekilde tehlikeye attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN