Trafo çatısını boyamaya çıkan işçi elektrik akımına kapıldı

Trafo çatısını boyamaya çıkan işçi elektrik akımına kapıldı

Bir işçi daha elektrik kesintisi gerçekleştirilmeden yapmaya çalıştığı boyadan kaynaklı elektrik akımına kapıldı. Benzer durum atanmayan öğretmen Fedai Altun'un da yaşamını kaybettiği trafo boyama işinde de olmuştu.

Muş Sanayi Sitesi'ndeki trafo çatısının boyaması işinde bir işçi elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Hastanneye kaldırılan işçinin durumunun kritik olduğu belirtildi.

Cemal Çapan isimli işçi elektriğin kesilmediği trafo çatısına çıkmasının ardından yüksek gerilim hattına kapıldı.
Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye gelen sağlık ekipleri, Çapan'ı çatıdan indirip, ambulansla Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Çapan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
Yaşanan olay geçtiğimiz günlerde yine trafo boyarken elektrik akımına kapılarak yaşamını yitiren ve atanmadığı için inşaatlarda çalışan öğretmen Fedai Altun'u akıllara getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN