Tur otobüsüne çarpan kamyonet hurdaya döndü: Şoför ağır yaralı

Tur otobüsüne çarpan kamyonet hurdaya döndü: Şoför ağır yaralı

Rize'de tur otobüsüne çarpan kamyonet takla attı. Kaza sonrası kamyonetin şoförü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken araç hurdaya döndü. Şoförün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Feci kaza ilçeye bağlı Hunarsu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, merkez istikametinden Pazar istikametine gitmekte olan Fatih Topal yönetimindeki 08 AAZ 090 plakalı tur otobüsü, yolun karşısına geçmek isteyen Recep Kanbur’un kullandığı 53 EF 236 plakalı kamyonete çarptı.

4903716.jpg

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Çarpmanın etkisiyle Recep Kanbur’un kullandığı kamyonet takla attı. Meydana gelen kazada olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden çıkartırken, yaralı Recep Kanbur daha sonra sedyeyle ambulansa alınarak Pazar Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Kanbur’un hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Yaşanan kazayı anlatan tur otobüsünün sürücüsü Fatih Topal, "Rize istikametinden Pazar istikametine doğru geliyorduk. Hava alanı çalışmaları nedeniyle yolu karşı şeride vermişlerdi. Kamyonetin sürücüsü de karşı tarafa geçmeye çalışıyordu. Normalde oradan geçiş yok. Bir anda önüme kırınca durma şansımda olmayınca çarpışma gerçekleşti. Aracımda bulunan 20 kişide bir sorun yok ama diğer sürücüye inşallah bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

4903715.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN