Türk lirasını yakıp uyuşturucu paylaşımı yapan şahıs tutuklandı

Türk lirasını yakıp uyuşturucu paylaşımı yapan şahıs tutuklandı

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler sonrası ekipler harekete geçti. Görüntülerde Türk lirasını yakan bir kişinin uyuşturucu madde paylaşımları da ortaya çıktı. Yapılan aramada 1 adet bir kısmı yanmış 100 TL ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize’de sosyal medyadan para yakıp uyuşturucu paylaşımı yapan şahıs mahkemece tutuklandı.

GÖRÜNTÜLER SONRASI HAREKETE GEÇİLDİ

Alınan bilgiye göre, Rize İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince bir şahsın sosyal medya üzerinden uyuşturucu madde paylaşımı yaptığı ve Türk lirasını yaktığı videoyu paylaştığını belirledi. Yapılan çalışmalar neticesinde kimliği belirlenen Ü.H. (42) isimli şahsın ikametinde yapılan arama neticesinde, 6 parça halinde toplam ağırlığı 3 kilo 77 gram esrar maddesi, 2 kök Hint keneviri, 1 adet tabanca, 2 adet yivsiz av tüfeği ve 1 adet bir kısmı yanmış 100 TL ele geçirildi. Ekipler tarafından yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN