Ud sanatçısı yalnız yaşadığı evde ölü bulundu

Ud sanatçısı yalnız yaşadığı evde ölü bulundu

Antalya’da 60 yaşındaki ud sanatçısı Metin Karatepe yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Sanatçının bir süredir sağlık sorunları olduğu ve tedavi gördüğü bildirildi.

Olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi Tınaztepe Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın 3’üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; dairede yalnız yaşayan Metin Karatepe’den (60) arkadaşları haber alamadı. Durum 112 Acil Çağrı merkezine bildirildi. İhbarın ardından adrese gelen polis ekipleri, şahsı kanepede oturur şekilde hareketsiz buldu. Sağlık çalışanları tarafından yapılan kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Adli tabip tarafından yapılan kontrolde ise normal ölüm olarak değerlendirildi.

Şahsın Antalya’da uzun zamandır ud çalarak geçimini sağladığı öğrenildi. Geçen yıl ise oğlunu 5 yıl önce de eşini kaybettiği belirtildi. Bir süredir ise sağlık sorunları olduğu ve tedavi gördüğü bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN