Umudu kazıyan madencilerden duygulandıran not: Kömür için değil ömür için geldik

Umudu kazıyan madencilerden duygulandıran not: Kömür için değil ömür için geldik

Kahramanmaraş depremlerinde enkaz çalışmalarına madenciler de destek oldu. Yıkımın dokuzuncu gününde devam eden çalışmalarda madenciler 18 yaşındaki bir genci enkaz altından sağ olarak kurtardı. TTK Zonguldak ekibi, çalışma tahtasına "Kömür için değil! Ömür için geldik" yazdı.

Kahramanmaraş merkezli iki depremde 10 kent moloz yığınına döndü. Son açıklanan verilere göre can kaybı 31 bin 974'e yükseldi. Yıkımın dokuzuncu gününde enkaz altında arama kurtarma devam ederken çalışmalara madenciler de katıldı.

Deprem felaketinin ilk günlerinde afet bölgesine giden Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak ekibi Adıyaman'da bir binanın enkazında kalan 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin'i, 198 saat sonra enkaz altından sağ olarak kurtardı.

Muhammed'i kurtaran Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Zonguldak ekibi, çalışma tahtasına "Kömür için değil! Ömür için geldik... Hakkınızı helal edin" yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN