Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza “Taziye Paketi” desteği

Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza “Taziye Paketi” desteği

Çorlu Belediyesi, yakınlarını kaybeden vatandaşlara destek olabilmek amacıyla “Taziye Paketi” projesini hayata geçirdi.

Sosyal destek çalışmalarıyla Çorlu’da yaşayan vatandaşlara yönelik yardımlarını artırarak sürdüren Çorlu Belediyesi, kentte dayanışma ve yardımlaşmayı artıracak bir projeye daha imza attı. Çorlu’da defnedilen vatandaşların ailelerine destek olmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında, içerisinde nohutlu pilav ve ayran bulunan “Taziye Paketi”, ailelere teslim edilmeye başlandı.

50 Kişilik Taziye Paketi Verilecek

Yakınını kaybeden ve Çorlu’da defneden vatandaşlar 50 kişilik taziye paketini alabilmek için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çorlu Belediyesi Aşevi’ne defin belgesiyle birlikte müracaat edecekler. Vatandaşlar yapılan müracaatın ardından aşevinde üretilen taziye paketlerini teslim alabilecekler.

“Dayanışma Ve Yardımlaşmayı Ruhuyla Çalışıyoruz”

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Hizmetine sunduğumuz sosyal yardım projelerimiz ile her zaman kıymetli vatandaşlarımızın yanında yer aldık ve almaya da devam ediyoruz. Aşevi, Dost Market, Taziye Evi, Evde Bakım, Engelsiz Taksi, Sevgi Çarşı, Çorlu’nun Filizleri gibi birçok sosyal yardım projelerimizle ve pandemi döneminde gerçekleştirdiğimiz destek yardımlarımızla vatandaşlarımızın zor günlerinde yanlarında olabilmek için gayret ettik ve hizmet ürettik. Bugün de “Taziye Paketi” projemiz ile kentimizde dayanışma ve yardımlaşma ruhunu artırarak acılarını paylaştığımız yakınını kaybeden hemşehrilerimize destek veriyoruz. Çorlu’muzda defnedilen vatandaşlarımızın yakınları talep etmeleri hâlinde bu uygulamamızdan faydalanabilecekler.

“Biz Olacağız, Bir Olacağız”

Çorlu Belediyesi olarak kıymetli hemşehrilerimizin sevinçlerini, hüzünlerini, mutluluklarını hep birlikte paylaşmaya devam edeceğiz. Bu kentte sen, ben, o değil; biz olmak, bir olmak için her bir vatandaşımızın yanında olabilmek için 7/24 çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Yakınını kaybeden vatandaşlarımız “Taziye Paketi” ile ilgili olarak 444 99 59 numaralı telefon hattından detaylı bilgiye ulaşabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN