Yaralanan yavru kedi hastanenin acil servisine gitti

Yaralanan yavru kedi hastanenin acil servisine gitti

Bilinmeyen bir nedenle başından ve bacağından yaralanan bir yavru kedi hastanenin yolunu tuttu. Acilde yavru kediyi gören sağlık görevlileri ilk tedavisini burada yaptıktan sonra kediyi belediye ekiplerine teslim etti.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen olayda, bilinmeyen bir nedenle ayağından ve başından yaralanan yavru bir kedi, hastanenin yolunu tuttu. Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde Suruç Devlet Hastanesine giden kedi, acil servise girdi. Kediyi fark eden güvenlik görevlileri, bir kutuya koyarak acil serviste görevli doktorun odasına götürdü.

6264204.jpg

Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi burada yaptığı yavru kedi, çağrılan belediye ekiplerine teslim edildi. Yavru kediyi alan Suruç Belediyesi Boncuk Ekibi, tedavisine devam edilmek üzere Büyükşehir Belediyesi Hayvan Hastanesine götürdü.

6264196.jpg

'TOPALLAYARAK GELDİ'

Sağlık ve güvenlik personelini duyarlılıkları için tebrik ettiğini söyleyen Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Necmi Eşiyok, “Acil servis girişine yavru bir kedi topallayarak geliyor.

6264190.jpg

Görevli arkadaşlarımız da yaralı olduğunu görüyor. Müdahale edip gerekli pansumanlarını yaptıktan sonra belediye ekiplerine bilgi veriyorlar. Onlar da diğer süreçleri tamamlamak için gelip teslim alıyorlar. Arkadaşlarımıza bu canlıya olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyor, onları tebrik ediyorum” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN