Yaratıcı drama ile kadının coğrafyası

Yaratıcı drama ile kadının coğrafyası

Eskişehir Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi atölye çalışmalarıyla gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Merkez bu defa gençlere “Kadının Coğrafyası” başlıklı Yaratıcı Drama Atölyesi ile önemli bir farkındalık yaşattı.

ESOGÜ Meşelik Kampüsü KYK Öğrenci Yurdu karşısında Büyükdere Mahallesi Adaklı sokak 39 numarada hizmet veren gençlerin buluşma noktası Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi’nin büyük ilgi gören atölye ve söyleşileri devam ediyor.

Gençlere sabah sıcak çorba ikramı, çamaşır yıkama gibi hizmetlerle destek olan merkez, düzenlediği birbirinden özel etkinliklerle gençlerin hayatına dokunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi, gençleri Yaratıcı Drama Atölyesi’nde buluşturdu. Atölye çalışmasını eğitmen Aslıhan Aslan gerçekleştirdi. Eduardo Galeano’nun “Kadınlar” isimli deneme kitabından uyarlanan, “Kadının Coğrafyası” konulu atölyede, “Yaşadığı coğrafya kadının kaderi midir?” sorusuna yanıt aranırken, kadınla ilgili kitap kapağı tasarımı ve kadınların en özgür olduğu şehirler hakkında harita çalışması gerçekleştirildi.

Düzenlenen atölyeler ile kendilerini geliştirme imkânı yakaladıklarını belirten gençler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Büyükşehir Osmangazi Gençlik Merkezi yetkilileri de düzenlenen etkinliklerle her alanda gençlerle bir arada olmaya devam edeceklerini belirttiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN