Yarın hava nasıl olacak? 31 Aralık Ankara hava durumu

Yarın hava nasıl olacak? 31 Aralık Ankara hava durumu

Ankara'da yaşayan işe, okula giden ve yılın son gününü dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlarımız Ankara'da yarın hava nasıl olacak sorusunun cevabını arıyor. İşte 31 Aralık Ankara hava durumu

Ankara'da yaşayan ve 31 Aralık Cuma Ankara'da hava nasıl olacak sorusunun cevabını merak eden vatandaşlarımız için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi. İşte 31 Aralık Cuma Ankara hava durumu...

YARIN ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre 31 Aralık Cuma günü Ankara'da hava puslu geçecek. En düşük hava sıcaklığı 0, en yüksek hava sıcaklığı ise 11 derece olacak. En düşük nem oranının %55 olduğu Ankara'da en yüksek nem oranı ise % 85 olarak açıklandı.

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screenshot-5.jpg

YURTTA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Balıkesir, Çanakkale, Kırklareli'nin kıyı ilçeleri, Mersin'in Anamur ilçesi ve Tekirdağ'ın doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Sakarya, Kocaeli'nin kuzey ilçelerinin yer yer hafif yağmurlu geçeceği sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Akdeniz'de yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), bu akşam ve gece saatlerinde Antalya merkez ve batı ilçelerinde aşırı yağış (100-200 kg/m2, yüksek kesimleri başta olmak üzere Kemer, Kumluca ve Finike’de yerel olarak 300 kg/m2) şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Batı Akdeniz'in 1300m ve üzeri kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yarın sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN