Yeni Malatya Stadyumu'ndaki yırtık Atatürk posterine inceleme

Yeni Malatya Stadyumu'ndaki yırtık Atatürk posterine inceleme

Yeni Malatya Stadyumu tribünündeki Atatürk posterinin yıpranarak yırtılması ve değiştirilmemesine tepki gösterilmişti. Malatya Valiliği, olaya ilişkin açıklamada bulunarak inceleme ve idari tahkikatın başlatıldığını bildirdi.

Yeni Malatya Stadyumu'ndaki yırtılmış Mustafa Kemal Atatürk posterinin görüntüleri dün gündeme yansıdı. Olayın ortaya çıkmasıyla tepkiler yağdı. Posterin kaldırılması ve değiştirilmesi için yetkililer harekete geçti.

VALİLİK İNCELEME BAŞLATTI:

Malatya Valiliği, tribünündeki Atatürk posterinin yıpranarak yırtılması ve değiştirilmemesiyle ilgili inceleme ve idari tahkikatın başlatıldığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında, "Yeni Malatya Stadı'nda skandal görüntü" başlıklı haberlerin yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, "Yeni Malatya Stadyumu tribününde asılı bulunan Atatürk posterinin yıpranarak yırtılması ve değiştirilmemesi nedeniyle sorumlular hakkında Valiliğimizce gerekli inceleme ve idari tahkikat başlatılmıştır" ifadesi kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN