Yine yolcu otobüsü kazası: 1 ölü, 20 yaralı

Yine yolcu otobüsü kazası: 1 ölü, 20 yaralı

Yolcu otobüsü kazalarına bir yenisi daha eklendi. Balıkesir'in Edremit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsü aydınlatma direğine çarparak devrildi. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı.

Pamukkale Turizm'e ait olan ve Ö.K. tarafından yönetilen 41 AOS 888 plakalı yolcu otobüsü, Çanakkale-İzmir kara yolu Kızılay Sanayi Döner Kavşağı'nda kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı ve devrildi.

yeni-proje-2.jpg

Kazada, araca arkadan çarpan 17 AAD 344 plakalı otomobil de etkilendi.

yeni-proje-3.jpg
Kazadan etkilenen araç

Olay yerine ulaşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, otobüsten çıkarılan yaralıları kurtarıcı ekipmanlarla kurtardı.

yeni-proje-4.jpg

Yaralılar, hemen çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

yeni-proje-5.jpg

Yetkililer, yaralılardan 19'unun ayakta tedavi edildiğini belirtirken, otomobildeki kişilerin ise kazadan yara almadan kurtulduğunu bildirdi.

yeni-proje-6.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylar netleşmeye devam ediyor.

yeni-proje-8.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN