Yol çalışması yapan işçilere çarpıp kaçtı: 3 ölü 1 yaralı

Yol çalışması yapan işçilere çarpıp kaçtı: 3 ölü 1 yaralı

Diyarbakır-Elazığ karayolunda hafif ticari aracın çarptığı işçilerden 3'ü hayatını kaybetti bir işçi ise yaralandı. Çarpan aracın sürücüsünün ise kazadan sonra aracını bırakıp kaçtığı ortaya çıktı.

Diyarbakır-Elazığ karayolunda sabah saatlerinde yol çalışması yapan Karayolları Bölge Müdürlüğü çalışanı dört işçiye, hafif ticari bir araç çarptı. Kazada, işçilerden üçü hayatını kaybetti, diğeri ise yaralandı.

SÜRÜCÜ ÇARPIP KAÇTI

Ticari aracın sürücüsünün kazadan sonra aracını bırakıp kaçtığı ortaya çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Haberi alıp olay yerine gelen karayolları çalışanları, gözyaşı döktü.

Yaralı işçi, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken cenazeler ise otopsi için morga götürüldü. Polis ekipleri, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN