Yozgat'ta IŞİD içerisinde faaliyet gösteren 7 kişiye tutuklama

Yozgat'ta IŞİD içerisinde faaliyet gösteren 7 kişiye tutuklama

Yozgat’ta terör örgütü IŞİD ile bağlantılı oldukları ve örgüt içerisinde faaliyet gösterdikleri belirlenen 7 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Kentte farklı adreslere düzenlenen baskında gözaltına alınan ve yabancı uyruklu oldukları belirlenen 7 zanlı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Yozgat’ta terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan yabancı uyruklu 7 zanlı tutuklandı.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde özel harekat polislerinin de katılımıyla terör örgütü IŞİD'e yönelik farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Daha önce IŞİD silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği ve kentte ikamet ettiği tespit edilen 7 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 7 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN