Yüzüne demir saplanmıştı! O işçi yoğun bakımdan çıktı

Yüzüne demir saplanmıştı! O işçi yoğun bakımdan çıktı

Giresun'da çalıştığı inşaatta yüzüne demir saplanan ve sevk edildiği Samsun'daki hastanede yüzündeki demir çıkarılan işçi yoğun bakım servisinden normal servise alındı. O anları anlatan 39 yaşındaki Celal Sayar, "İnşaatta ip çekmiştik. İpin ucunda demir bağlıydı. İpi çekince ipe bağlı demir yüzüme saplandı. Ben önce demir yüzüme çarptı zannettim" ifadelerini kullandı.

Edinilen bilgiye göre, Giresun’da çalıştığı inşaatta yüzüne demir saplanarak ölümden dönen 3 çocuk babası Celal Sayar (39), yüzündeki demir ile kaldırıldığı Giresun’daki hastaneden Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yüzüne saplanan demir Samsun’daki hastanede ameliyatla alınan Celal Sayar, yoğun bakım servisindeki tedavisinin ardından normal servise alındı.

5845590.jpg

"DEMİR YÜZÜME ÇARPTI ZANNETTİM"

Hastanenin kulak burun boğaz (KBB) servisinde tedavisi devam eden Celal Sayar yaşadığı olayı anlatarak, "İnşaatta ip çekmiştik. İpin ucunda demir bağlıydı. İpi çekince ipe bağlı demir yüzüme saplandı. Ben önce demir yüzüme çarptı zannettim" dedi.

Cemal Sayar’ın yüzüne saplanan inşaat demirinin ise ameliyatla çıkarıldıktan sonra polis tarafından Giresun Emniyet Müdürlüğüne gönderildiği öğrenildi.

5845594.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN