Zanlıların rahatlıkları pes dedirtti: Önce çamaşır asar gibi astılar sonra turşu bidonlarına bastılar

Zanlıların rahatlıkları pes dedirtti: Önce çamaşır asar gibi astılar sonra turşu bidonlarına bastılar

Diyarbakır'da uyuşturucu tacirlerinin rahatlığı pes dedirtti. Narkotik ekiplerinin bir çiftlik evine yaptığı baskında iki şüphelinin, Hint kenevirini önce çamaşır asar gibi asarak kuruttukları ardından turşu bidonlarıyla gömdükleri ortaya çıktı. Yapılan operasyonda yaklaşık 3 kilogram uyuşturucu ve 1 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Diyarbakır’da Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri bir çiftlik evine baskın düzenledi.Yapılan operasyonda yaklaşık 3 kilogram uyuşturucu ve 1 kök Hint keneviri ele geçirilirken T.D. (35) ve V.D. (32) isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Çiftlik evinde yapılan aramada şüphelilerin eve çamaşır asar gibi Hint keneviri astığını gören ekipler, bahçede bulunan iki köpek kulübesinin ortasındaki toprak zeminin farklılığından da şüphelenerek yaptıkları kazıda turşu bidonu içerisine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirdi.

Haklarında uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan adli işlem başlatılan 2 şüpheli, Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Bismil Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN