Zeydan Karalar’ın işi gücü Adana

Zeydan Karalar’ın işi gücü Adana

Mali mucizeye ve devasa hizmetlere imza attığı ilk döneminde dinlenmek nedir bilmeyen Başkan Zeydan Karalar, ikinci dönemin ilk günlerinden itibaren, temposunu hiç azaltmadan çalışmaya devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ikinci döneminin ikinci gününe sabahın erken saatlerinde çalışarak başladı. Yavuzlar Köprüsü’nde sona yaklaşan çalışmaları denetleyen Başkan Zeydan Karalar, “Köprümüz tamamlandığında Reşatbey, Yavuzlar ve Sinanpaşa mahalleleri birbirine bağlanırken, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nın da trafik yükü hafifleyecek” dedi.
Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Seçimi geride bıraktık, Adana halkına sonsuz teşekkür ediyorum. 5 yıl daha hemşehrilerime hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sabahın erken saatlerinde işimizin başındayız. Halkımıza çok daha fazla hizmet ettiğimiz, çok verimli bir 5 yıl geçirmeyi planlıyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN