Şehit Astsubay Ferhat Gedik'in Ankara'ya tayininin çıktığı öğrenildi

Şehit Astsubay Ferhat Gedik'in Ankara'ya tayininin çıktığı öğrenildi

Trabzon'un Maçka ilçesinde bölücü terör örgütüyle girdiği çatışma sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in, Ankara'ya tayininin çıktığı ancak Maçka'daki terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi amacıyla geçici görevle Trabzon'a verildiği öğrenildi.

Şehit Gedik'in, Gümüşhane ve Giresun bölgesinde 2015 ve 2016'da terör örgütü mensuplarıyla sağlanan 5 sıcak temasa ilişkin istihbarat çalışmasını yürüttüğü, teröristlerin bölgeden ne zaman geçeceği yönündeki ipuçları sağladığı öğrenildi.

TAYİNİ ÇIKTI, TRABZON'A GÖREVE GÖNDERİLDİ

Bölgede 4 yıl gecesini gündüzüne katarak çalışan Gedik'in, Ankara'ya tayininin çıktığı, burada da Karadeniz'deki terör faaliyetlerle ilgileneceği ancak Maçka'daki terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi amacıyla geçici görevle Trabzon'a verildiği bildirildi.

Bölgedeki diğer jandarma personelinin fikir danıştığı Gedik'in, tüm yolları, yaylada yaşayan insanları, buralarda meydana gelen terör olaylarını tarihi, saati ve hikayesiyle aklında tutan, zeki ve işine titiz kimliğiyle de takdir topladığı kaydedildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN