Şehit PÖH'ün annesi yürekleri dağladı: Açın kuzumu bir kez daha göreyim

Şehit PÖH'ün annesi yürekleri dağladı: Açın kuzumu bir kez daha göreyim

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, karakola yapılan roketli saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan özel harekat polisi Sinan Türkoğlu'nın cenazesi, Kahramanmaraş'ta toprağa verildi. Cenazede annesinin, "Açın kuzumu bir kez daha göreyim" sözleri yürekleri dağladı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca karakola yapılan roketli saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan özel harekat polisi Sinan Türkoğlu'nun naaşı, uçakla Kahramanmaraş'a getirildi.

Ailesi ve protokol üyelerince karşılanarak konvoyla Elbistan ilçesine bağlı Karaelbistan Mahallesi'ndeki babaevine götürülen şehidin naaşı, burada helallik alınmasının ardından mahalle mezarlığına getirildi.

18-06/12/20180612_2_30862272_34593878

Daha sonra şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omuzlarında taşınarak katafalka konuldu. Cenaze törenine katılan Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, şehidin annesi Raziye ve babası Abdurrahman Çirkin'e taziyelerini iletti.

'AÇIN KUZUMU BİR KEZ DAHA GÖREYİM'

Tören esnasında, "Açın kuzumu bir kez daha göreyim." diyen şehidin annesi bir yakını tarafından, "Türk bayrağımızı öp anne, o hisseder" şeklinde teskin edildi.

18-06/12/20180612_2_30862272_34593882

İl Müftüsü Celal Sürgeç'in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Türkoğlu'nun naaşı, askerlerin omuzlarında tekbirler eşliğinde getirildiği mahalle mezarlığında toprağa verildi. 

18-06/12/20180612_2_30862272_34593883

İKİ AY SONRA DÜĞÜNÜ VARDI

Bu arada Tuğba Türkoğlu ile nikahlı olan şehidin iki ay sonra düğün planı yaptığı belirtildi.

18-06/12/20180612_2_30862272_34593886

Şehit özel harekat polisi Sinan Türkoğlu'nun kendisi gibi polis olan ağabeyi Mücahit ile "Çirkin" olan soyadlarını "Türkoğlu" olarak değiştirdikleri öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN