Serbest piyasa döviz fiyatlarında son durum ne?

Serbest piyasa döviz fiyatlarında son durum ne?

Dolar/TL kuru güne 7,9320 liradan, euro/TL kuru ise 9,4320 liradan güne başladı.

Cumhurbaşkanı kararıyla Merkez Bankası başkanlığından Naci Ağbal'ın alınıp Şahap Kavcıoğlu'nun atanmasının rüzgarları döviz piyasasında etkisini hala gösteriyor. 

Sert bir yükseliş ivmesi yakalayan döviz kuru dalgalanmalarına rağmen yükseliş eğilimini sürdürüyor. 

İstanbul Kapalıçarşı'da 7,93 liradan alınan dolar 7,9320 liradan, 9,43 liradan alınan euro ise 9,4320 liradan satılıyor. Son kapanışta dolar 7,90 liradan, euro ise 9,36 liradan satılmıştı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN