Servet Soylu kimdir? Neden vefat etti, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? İşte hayat hikayesi

Servet Soylu kimdir? Neden vefat etti, hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? İşte hayat hikayesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu, kalp rahatsızlığı nedeniyle 75 yaşında hayatını kaybetti. Üzücü haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan duyurdu. İşte, Servet Soylu biyografisi...

Bir süredir İstanbul'daki özel bir hastanede tedavi gören İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu, koronavirüs hastalığının ardından kalp yetmezliğine bağlı olarak yaşamını yitirdi.

Konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi'nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum" dedi.

2021-03-13-123630.jpg

Servet Soylu'nun cenazesinin yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eyüpsultan Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

SERVET SOYLU'NUN HAYATI

1945 yılında dünyaya geldi. Servet Soylu aslen Trabzonludur. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesidir.

2020 yılında salgın hastalık olarak dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, Türkiye'de de on binlerce insanın ölümüne neden oldu. 2020 yılının son aylarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eşi, kızı ve annesi Servet Soylu kovid-19 hastalığına yakalanarak 3 hafta boyunca hastanede tedavi gördü.

282821-814x458.jpg

Koronavirüsü yenen Servet Soylu, kalp yetmezliği nedeniyle yeniden hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

75 yaşındaki Servet Soylu, 12 Mart 2021 günü vefat etti. Cenazesi, Eyüpsultan Mezarlığı'na defnedilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN