Şevket Çoruh tiyatro için otomobillerinden vazgeçti

Şevket Çoruh tiyatro için
otomobillerinden vazgeçti

Oyuncu Şevket Çoruh, açacağı tiyatro sahnesi için sahibi olduğu iki klasik otomobili satışa çıkardı.

Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser rolü ile izlediğimiz Şevket Çoruh'un tiyatro aşkı, araba sevgisinden baskın çıktı. Oyuncu, Kadıköy'de açmaya hazırlandığı tiyatro sahnesi için iki klasik otomobilini satışa çıkardı.

350 koltuk kapasiteli, 700 kişilik Baba Sahne Tiyatro ve Konser Salonu'nu açmaya hazırlanan Çoruh, 1966 model Mustang ve 1962 model Thunderbird arabalarının satışa çıkarıldığını Instagram hesabından duyurdu. Otomobillerin değeri ise 80 bin ve 85 bin dolar.

Emre Kınay'dan tepki

Çoruh'un otomobillerini satışa çıkarması, Emre Kınay'ın dikkatini çekti. Oyuncu Kınay, Twitter üzerinden "Tiyatro salonunun tadilatını üstlenecek bir tane varlıklı iş adamı yok mu?" diyerek tepki gösterdi. Çoruh ise "Biriktirdiğim para sadece binayı almaya yetti" demekle yetindi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN