Silahlar çekildi, iş insanları birbirine girdi! Lüks restoranda tekmeli yumruklu kavga

Silahlar çekildi, iş insanları birbirine girdi! Lüks restoranda tekmeli yumruklu kavga

Beylikdüzü'nde, aralarındaki alacak verecek meselesini çözmek için lüks bir restoranda buluşan iş insanları arasında kavga çıktı. Silahların çekildiği kavgada iki taraf tekme ve yumruklarla birbirine girdi.

Olay, dün Beylikdüzü Marina’da bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, aralarında ticari anlaşmazlık bulunan iş insanları sorunu çözmek için restoranda buluştular. İki farklı şirketin sahibi olan kişiler, yenilen yemeğin ardından, alacak verecek konusunda anlaşamayarak tartışmaya başladı.

SİLAHINI ÇEKİP KARNINA DAYADI

Bu sırada silahını çeken bir kişi, tartıştığı kişinin karnına dayayarak tehdit etmeye başladı. Bu durumdan korkan şirket sahibi ve yöneticisi restoranı terk etmeye çalıştı.

aw128151-01.jpg

Ancak dışarıda bekleyen kişiler restorana girerek, şahısların çıkmasına engel oldu. Yaşanan tartışma sonrası bir anda ortalık karışırken tekmeler yumruklar bir anda havada uçuştu.

TEKME VE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Kavga çıktığını gören restoran çalışanları kavgayı ayırmaya çalıştı. Ancak kalabalık grup, tekme ve yumruklarla saldırarak diğer şirket yöneticilerini dövmeye başladı.

aw128151-03.jpg

Ortalığın birbirine girdiği ve 3 kişinin acımasızca dövüldüğü kavga ise bir iş yerinin kamerasına saniye saniye yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN