Sınır aşıldı, İstiklal Caddesi kapatıldı

Sınır aşıldı, İstiklal Caddesi kapatıldı

7 bin kişi sınırı koyulan İstiklal Caddesi, kapasitenin aşılması üzerine bir süre girişlere kapatıldı.

7 bin kişi sınırı konulan İstiklal Caddesi, aşırı yoğunluk sebebiyle bir süre girişlere kapatıldı.

Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında Beyoğlu İlçe Hıfzıssıhha kurulunun geçtiğimiz hafta aldığı karar doğrultusunda İstiklal Caddesi'nde aynı anda en fazla 7 bin kişinin olabileceği, bu rakamın üzerine çıkıldığında ise, caddeye giriş çıkışların kapatılacağı açıklanmıştı.

KAPASİTE AŞILDI

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında sessizliğe bürünen caddede öğleden sonra yoğunluk yaşandı. Kapasitenin aşıldığının anlaşılması üzerine İstiklal Caddesi bir süre girişe kapatıldı. Taksim Meydanı ve Tünel Meydanı'ndaki kontrol noktalarında bekletilerek içeri alınmayan yabancı turist ve vatandaşlar, yoğunluğun azalmasının ardından İstiklal Caddesi'ne girebildi. Bu anlar dronla da havadan görüntülendi.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

6 Aralık koronavirüs tablosuna göre, son 24 saatte 195 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 14 bin 900’e yükseldi. 

24 saatte toplam 174 bin 761 test yapıldı. Semptom gösteren 6 bin 93 kişiyle birlikte toplam 30 bin 402 yeni vaka tespit edildi. Türkiye’de toplam hasta sayısı 539 bin 291 oldu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN