Soğuk kış gününde iç ısıtan fotograf

Soğuk kış gününde iç ısıtan fotograf

Gümüşhane’de duyarlı bir genç Harşit çayının buz gibi soğuk suyuna düşen sokak köpeğini dakikalarca uğraştıktan sonra kurtarmayı başardı.

Gümüşhane'de Harşit Çayına bir köpeğinin düştüğünü gören duyarlı bir genç, uzun uğraşlar sonucunda köpeği buz gibi sudan kurtardı.

Merkez Cumhuriyet Caddesi'nde arkadaşıyla birlikte hastaneden dönerken bir sokak köpeğin sesini duyan Mithat Çakıcı (24), arkadaşına hemen İtfaiye’yi aramasını söyledi. Bu arada kurtarma görevlileri gelene kadar sokak köpeğini kendi çabalarıyla kurtarmaya çalışan duyarlı genç, tehlikeli yoldan dere ıslahı çalışmaları devam eden Harşit Çayı kenarındaki beton blokun üzerine geçti.

Beton zemine yüzüstü uzanarak suyun içindeki köpeğe ulaşmaya çabalayan Çakıcı, köpeğin tasmasından yakalamayı başardı.

Çakıcı, o anları şu sözlerle anlattı: “Kolum ancak tasmasına kadar yetişti. Yukarı çekmek için tasmasından tutup çektim ama suyun etkisiyle tasma sıyrılarak boynundan çıktı ve tekrar dereye düştü. Bu kez kendimi daha da riske ederek biraz daha kıyıya yaklaşarak kolumu uzattım. Ensesinden tuttuğum gibi yukarıya aldım. O sırada gelen İtfaiye ekiplerine köpeği teslim ettim

DUYARLI GENÇ'TEN ANLAMI MESAJ

Soğuk hava ve tehlikeli olmasına rağmen yaptığı işi “Bunlar insanlık görevimiz” diye nitelendiren Çakıcı, “Sokak hayvanı da olsa o da bir can. Onun için öyle kalmasına bizim gönlümüz el vermedi” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN