Sokağa çıkma kısıtlamasında EGO otobüs ve raylı sistemlerde yeni düzenleme

Sokağa çıkma kısıtlamasında EGO otobüs ve raylı sistemlerde yeni düzenleme

EGO Genel Müdürlüğü, koronavirüs salgınını kontrol altında tutmak amacıyla, Ankara Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararı kapsamında otobüs ve raylı sistemlerin hareket saatlerini yeniden düzenledi.

EGO Genel Müdürlüğü, koronavirüs salgınını kontrol altında tutmak için Ankara Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan sokağa çıkma kısıtlaması kararı nedeniyle toplu taşıma araçlarında hareket saatlerini yeniden düzenledi.

Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı saatler kapsamında hafta içi 21.00-24.00 saatleri aralığında Özel Halk Otobüsleri (ÖHO), Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA) ile Metro ve ANKARAY hizmet vermeyecek.
 
EGO CEP’TE VE İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN YENİ HAREKET SAATLERİNE ULAŞILABİLİR   

EGO otobüslerinin güncellenen hareket saatleri ile güzergahlarına ilişkin ayrıntılı bilgiye; EGO CEP’te mobil uygulamasından ya da  ‘www.ego.gov.tr’ internet adresi üzerinden ulaşılabilecek.   
Sokağa çıkma kısıtlamasında Özel Halk Otobüsleri (ÖHO), Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTA), Metro ve ANKARAY’ın hizmet vermeyeceği Başkent’te EGO otobüsleri diğer semtlerden Ulus-Sıhhiye-Kızılay istikametine gelen hatlarda ve raylı sistemlerde hizmet verecek. Servis hizmeti veren hatlarda ise otobüsler metro ağlarının son sefer saatlerine uygun olarak hareket edecek.

Metro ve ANKARAY hareket saatlerine ve son tren saatlerine “https://www.ego.gov.tr/dosya/indir/22811.pdf” adresinden, Otobüs hareket saatlerine ise https://www.ego.gov.tr/dosya/indir/22810.pdf adresi üzerinden ulaşılabilir. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN