Sokak köpeğini kaplana benzetmek için kimyasal boya ile boyadılar!

Sokak köpeğini kaplana benzetmek için kimyasal boya ile boyadılar!

Malezya'da bir köpeğin kaplana benzemesi için kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kimyasal boya ile boyanması hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

Malezya’da, sokaktaki bir köpeğin kaplana benzemesi için siyah ve turuncuya boyandığı görüntüler tepkilere neden oldu.

Olayla ilgili harekete geçen Persatuan Haiwan Malezya adlı hayvan hakları derneği, köpeği boyayan kişi ya da kişilerin yakalanması için çağrıda bulunurken, yetkililerin suçluyu bulmaya çalışıp çalışmadığı hakkında henüz bir bilgiye ulaşılamadığı belirtildi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Sosyal medya kullanıcıları da duruma tepki gösterdi.

Sosyal medya kullanıcısı Jessie Jye, “Köpek, tüm kimyasallardan arınmak için banyo yapmalı ve tüyleri traş ettirilmeli. Üzgünüm, bunu sana yapanı unutma, unutturma."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN