Son dakika!.. Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na cevap: Cumhur ittifakı sürecek

Son dakika!.. Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na cevap: Cumhur ittifakı sürecek

Son dakika haberi... Devlet Bahçeli'nin AK Parti ile ittifakı bitirmek isteyebileceğini öne süren Kılıçdaroğlu'na MHP liderinden cevap geldi. Bahçeli: Cumhur ittifakı sürecek, 2023'te yine iktidar olacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı devam edecek, 2023 yılında tekrar iktidar olacak" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun iddiasına cevap veren Bahçeli, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Bey'in birçok konuda ortaya koymuş olduğu görüşler zannediyorum inandırıcılığı olmayan, bir gündem oluşsun da nasıl oluşursa oluşsun inancıyla yapmaya çalıştığı bir çalışma. Cumhur İttifakı devam edecek. Cumhur İttifakı, 2023 yılında inşallah tekrar iktidar olacak" dedi.
      
2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin görüşmelerini izlemek üzere Meclise gelen Bahçeli, gazetecilerin, Kılıçdaroğlu'nun "Devlet Bahçeli ittifakı bozmaya zemin hazırlıyor" iddiasına ilişkin sorusunu yanıtladı.      

Bahçeli, şunları kaydetti:      

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Bey'in birçok konuda ortaya koymuş olduğu görüşler zannediyorum inandırıcılığı olmayan, bir gündem oluşsun da nasıl oluşursa oluşsun inancıyla yapmaya çalıştığı bir çalışma. Cumhur İttifakı devam edecek. Cumhur İttifakı, 2023 yılında inşallah tekrar iktidar olacak."      
 

NE OLMUŞTU?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un "HDP'yi kapatmak çözüm değil" açıklamasına yönelik Bahçeli'nin "Makul görülecek bir şey değil" değerlendirmesini yorumlayan Kılıçdaroğlu, "Belki de koalisyonu bozmak istiyor. Çünkü MHP'nin oylarında çok ciddi bir düşüş var" demişti

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN