Son dakika! İstifası istenen Melih Gökçek, Beştepe'de... Ek süre isteyeceği ileri sürüldü

Son dakika! İstifası istenen Melih Gökçek, Beştepe'de... Ek süre isteyeceği ileri sürüldü

İstifası istenen belediye başkanlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İstifası istenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildi. Gökçek'in ek süre isteyeceği iddia edildi.

Ekim ayı başından beri istifa edeceği konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa tarihi belirsizliğini koruyor. Melih Gökçek'in istifa etmeden önce son bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek istediği iddia ediliyordu. Erdoğan, Gökçek'e randevu verdi. Saati 16.00 olarak açıklanan randevu için Gökçek Beştepe Külliyesi'ne geldi. Gökçek'in Erdoğan'dan istifa için süre isteyeceği özellikle Altınpark'ın bitirilmesinin beklenmesini talep edeceği ileri sürüldü. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN